آموزش حذف کردن اکانت اسپاتیفای

چه از گوش دادن به همه آن تبلیغات در Spotify خسته شده باشید یا از یک سرویس پخش موسیقی جایگزین استفاده کنید، ممکن است به فکر حذف کردن اکانت spotify خود باشید. سبک لذت بردن ما از موسیقی دستخوش تغییرات تکاملی شده است. گذشته را به خاطر بیاورید. به نظر می رسید که سی دی ها و پخش کننده های MP3 پیشتاز بودند. اکنون می‌توانیم از بین میلیون‌ها آهنگ انتخاب کنیم، و مجبور نیستیم بی‌هدف به دنبال آخرین آهنگ‌ها، آلبوم‌ها یا هنرمندان باشیم.

حذف کردن اکانت spotify

ارائه دهندگان موسیقی مانند Spotify طیف گسترده ای از موسیقی را از سراسر جهان در دسترس و استفاده آسان قرار داده اند. با ویژگی هایی مانند ایجاد لیست پخش، دسترسی به پادکست ها، ذخیره موسیقی مورد علاقه و موارد دیگر، Spotify همیشه یکی از رقبای برتر در بین برنامه های پخش موسیقی باقی مانده است. همچنین، این یک پلت فرم عالی برای کسانی است که علاقه مند به یادگیری بیشتر و گوش دادن به انواع مختلف موسیقی هستند.

چه افرادی می توانند از اسپاتیفای خارج شوند؟

در هر حال اگر تصمیم دارید به برنامه پخش موسیقی رقیب مانند Apple Music یا Amazon Music Unlimited بروید، دانستن نحوه حذف کردن اکانت spotify ضروری است. مشترکین Spotify Premium فقط می‌توانند اشتراک خود را لغو کنند تا از پرداخت هزینه بیشتر اجتناب کنند، اما ترک یک حساب باز و در عین حال غیرفعال اساساً اطلاعات شخصی شما را بدون دلیل واقعی در اختیار Spotify قرار می‌دهد.

واضح است که حذف کردن اکانت spotify راه حل دائمی تری نسبت به لغو اشتراک Premium است. این شرکت روش حذف حساب درمنوی تنظیمات را برای حذف دائمی حساب تان، دشوار کرده است. کاری که نمی توانید از طریق خود برنامه تلفن همراه انجام دهید. بنابراین در اینجا راهنمای گام به گام برای حذف کردن اکانت spotify آورده شده است.

قبل از حذف کردن اکانت spotify

قبل از اینکه حساب Spotify خود را برای همیشه ببندید، باید عواقب آن را بدانید. اول از همه، بستن حساب خود به این معنی است که دیگر نمی توانید از نام کاربری فعلی خود در Spotify استفاده کنید. با این حال، می توانید یک حساب کاربری جدید با همان آدرس ایمیل ایجاد نمائید.

علاوه بر این، دیگر به فهرست‌های پخش ذخیره‌شده، آهنگ‌های دوست‌داشتنی یا موسیقی‌های موجود در کتابخانه‌تان دسترسی نخواهید داشت. اگر هنرمندی هستید که آهنگ های اصلی را پست می کند یا لیست های پخش شخصی را به اشتراک می گذارد، فالوورهای خود را نیز از دست خواهید داد. در نهایت، اگر تخفیف دانشجویی دارید، نمی‌توانید آن را تا زمانی که 12 ماه از آخرین ثبت‌نامتان سپری نشده است، آن را در حساب دیگری اعمال کنید.

به طور طبیعی، هنگامی که یک حساب Spotify را حذف می کنید، هم آن و هم تمام محتوای آن – لیست های پخش، تاریخچه جستجو، آهنگ های مورد علاقه و غیره – برای همیشه از بین خواهند رفت. هنگامی که برای اولین بار حساب را می بندید، می توانید ظرف 7 روز آن را دوباره فعال کنید، بنابراین اگر نظر خود را تغییر دهید، مهلت کوتاهی وجود دارد. اما بعد از آن، برای همیشه از بین رفت.

چگونه اکانت اسپاتیفای خود را حذف کنیم؟

چگونه اکانت اسپاتیفای خود را حذف کنیم؟

برای شروع حذف حساب اسپاتیفای خود، باید از یک مرورگر اینترنتی به صفحه پشتیبانی Spotify دسترسی داشته باشید. شما نمی توانید حساب Spotify خود را از طریق خود برنامه تلفن همراه ببندید. در مرحله بعد، لیستی از گزینه های مختلف پشتیبانی را مشاهده خواهید کرد. روی تنظیمات حساب در زیر حساب کلیک کنید

از شما پرسیده می شود که Spotify Premium دارید یا خیر. اگر برای Premium پرداخت می کنید، ابتدا باید اشتراک پرمیوم خود را لغو کنید. آن‌ها از شما می‌خواهند برای انجام این کار با پشتیبانی مشتری تماس بگیرید، اما می‌توانید بدون صحبت با کسی از طریق مراحل راهنمای ما، اشتراک Premium را لغو کنید.

به همین ترتیب، با Spotify Plus، یک ردیف ارزان‌تر با پشتیبانی از تبلیغات، باید اشتراک خود را لغو کنید تا به نسخه اولیه و رایگان Spotify برسید. هنگامی که Spotify Premium یا Plus را لغو کردید، می توانید ادامه داده و روی بستن حساب خود کلیک کنید.

حساب Spotify را ببندید

  • اکنون یک فرآیند پنج مرحله ای برای بستن حساب Spotify برای همیشه آغاز می شود.
  • Spotify از شما می پرسد که آیا مطمئن هستید که باید حساب خود را ببندید. برای تأیید روی بستن اکانت کلیک نمائید.
  • جزئیات حساب خود را بررسی کنید. اگر نام کاربری و ایمیل فهرست شده با حساب صحیح مطابقت دارد، برای ادامه روی Continue کلیک کنید.
  • اطلاعات ضروری به شما داده می شود. این جزئیات در بخش قبل توضیح داده شده است، اما برای تکرار، موافقت می کنید که با بستن حساب خود، موسیقی، فالوورها و نام کاربری خود را از دست بدهید.
  • یک ایمیل حاوی یک پیوند سفارشی برای بستن حساب خود دریافت خواهید کرد. باید روی Close my Account کلیک کنید. در غیر این صورت اسپاتیفای حساب کاربری را نخواهد بست.
  • شما 24 ساعت فرصت دارید تا لینک را باز کنید. پس از آن، شما باید دوباره فرآیند را راه اندازی کنید.

حذف کردن اکانت spotify

در نهایت، تأیید می‌کنید که فرآیند تکمیل شده است و دیگر نمی‌توانید وارد شوید.به این ترتیب حساب اسپاتیفای شما حذف شده است.

برای تهیه اسپاتیفای میتوانید به صفحه خرید اکانت اسپاتیفای مراجعه کنید تا اکانت پرمیوم اسپاتیفای را به راحتی داشته باشید و از امکانات این پلتفرم استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست